Inloopbijeenkomst herinrichting Dorpsstraat Scharendijke

15 september 2023

Vanaf medio oktober worden er werkzaamheden uitgevoerd in het kader van de herinrichting Dorpsstraat Scharendijke en omgeving, onderdeel van de uitvoering van de Dorpsvisie Scharendijke. Op 18 oktober organiseren wij een informatiebijeenkomst over dit project.

Aannemingsbedrijf De Voogd B.V. heeft opdracht gekregen van de gemeente Schouwen-Duiveland voor de voorbereiding en uitvoering van de boven- en ondergrondse infrastructuur aan de Dorpsstraat en omgeving.

Tijdens de inloopbijeenkomst op maandag 18 oktober van 17.00 uur tot 18.30 uur in het Dorpshuis te Scharendijke (Putmeet) willen wij bewoners en ondernemers graag informeren over de uitvoering van dit complexe project. Gelet op het tijdstip draagt de gemeente zorg voor broodjes. Aangezien het een ‘inloopbijeenkomst’ betreft kunt u tussen 17.00 en 18.30 uur binnenlopen op het door u gewenste tijdstip.

Tijdens de bijeenkomst worden de werkzaamheden, bereikbaarheid, planning en fasering toegelicht. Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen en aandachtspunten mee te geven voor de uitvoering van het werk. Basis voor de nadere uitvoering vormt overigens het definitief ontwerp dat de gemeente in samenspraak met bewoners en ondernemers heeft opgesteld in het voorjaar van 2021. 

Medewerkers van zowel aannemingsbedrijf De Voogd B.V. als de gemeente Schouwen-Duiveland staan u dan graag te woord. U dient bij binnenkomst echter wel een QR-code, aantekening in het gele boekje of een papieren vaccinatiebewijs te kunnen laten zien. Tevens is het mogelijk dat u een recente negatieve coronatest overlegd bij binnenkomst.

Wij zien u graag op maandag 18 oktober.