1 juni 2021

Definitief ontwerp Dorpsstraat Scharendijke vastgesteld

Op 1 juni 2021 heeft het college van burgemeester en wethouders het definitief ontwerp voor de herinrichting Dorpsstraat Scharendijke vastgesteld.
Lees verder

5 mei 2021

Werkbezoek aan project 3e fase Recreatieverdeelweg

Vrijdag 30 april heeft het werkbezoek plaatsgehad van gedeputeerde Harry v.d. Maas en onze wethouder Ankie Smit aan het project 3e fase Recreatieverdeelweg. Deze 3e fase is het sluitstuk van de gehele Recreatieverdeelweg van Haamstede tot aan Scharendijke.
Lees verder

8 april 2021

Denkt u ook met ons mee over het nieuwe landschap in het aandachtsgebied Scharendijke?

In 2018 hebben we input bij u opgehaald voor de gebiedsvisie voor het aandachtsgebied bij Scharendijke. De afgelopen tijd hebben we gewerkt aan een aantal mogelijke scenario’s voor het gebied. Deze willen we graag met u delen en van u horen wat er u bijvoorbeeld goed maar ook minder goed aan vindt. We nodigen u van harte uit voor een digitale bijeenkomst.
Lees verder

19 maart 2021

Reageren op ontwerp Dorpsstraat Scharendijke

Twee jaar geleden stelden we een dorpsvisie op voor Scharendijke. Een grote wens van het dorp was de herinrichting van de Dorpsstraat. Om de straat op te waarderen naar een charmante ontmoetingsplek en verblijfsruimte voor het dorp is er een concept voorlopig ontwerp gemaakt door de gemeente samen met de dorpsraad, ondernemersvereniging en een klankbordgroep (bestaande uit inwoners en ondernemers).
Lees verder

2 maart 2021

Klimaatbestendig maken Grevelingenlaan Scharendijke

Het klimaat verandert, onze zomers worden warmer en we hebben te maken met extremere neerslagbuien. Het huidige riool in de Grevelingenlaan en omgeving is te klein.
Lees verder

13 januari 2021

Projecten in planning voor 2021

De projectleiders praten u bij over de lopende projecten en projecten die in 2021 in de planning staan.
Lees verder

21 juli 2020

Presentatie ontwerp Bethlehemplein

Normaal gesproken zou het ontwerp gepresenteerd en toegelicht worden tijdens een informatieavond. In verband met het coronavirus gaat dat deze keer anders.
Lees verder

15 juli 2020

Flyer over het project Bethlehemplein en kerktuin

De inwoners van Scharendijke ontvangen half juli een flyer met informatie over het project 'Bethlehemplein en kerktuin'.
Lees verder

14 juli 2020

Informatiemarkt herinrichting Bethlehemplein

Dinsdag 21 juli is er een informatiemarkt voor de omgeving van het Bethlehemplein.
Lees verder

23 juni 2020

Projectwebsite

De gemeente heeft de Dorpsvisie Scharendijke vastgesteld. Dit betekent dat de gemeente de komende jaren aan de slag gaat met het verder uitwerken en uitvoeren van diverse projecten.
Lees verder